Bliv fadder

Gennem Aktion Børnehjælp kan du støtte udsatte børn og unge hver måned ved at blive fadder. Der er flere forskellige fadderskaber, som du kan læse mere om herunder.
Hvad er en fadder?
At være fadder er det samme som at være sponsor. Som fadder i Aktion Børnehjælp støtter du et barn eller en gruppe af børn hver måned med undervisning, bøger og sundhedstjek. Hvis barnet bor på børnehjem eller kostskole, støtter du også med husly, mad og tøj. Når du er fadder, støtter du barnet, så længe du kan. Bliver du nødt til at stoppe din støtte, gør vi vores bedste for at finde en anden fadder til barnet.

Jeg har valgt at være sponsor bedstemor, da der er et stort behov for støtte til verdens fattige børn. Det er vigtigt at yde hjælp til selvhjælp i form af uddannelse, især til piger i Indien. I stedet for en fremtid med tidligt ægteskab og mange børn kan der satses på at få en god fremtid til gavn for den enkelte og til gavn for samfundet.

Det giver virkelig en god følelse at følge sponsor barnebarnet, at opleve den gode udvikling som barnet fortæller om i form af billeder og breve.

En sponsor fra Ringsted
Aktion Børnehjælps fadderskabsprogram
Aktion Børnehjælps fadderskabsprogram startede i 1971. I de sidste 50 år har vi derfor kunnet hjælpe flere tusind børn i Indien via fadderskaber. Alle børn, der modtager støtte gennem Aktion Børnehjælps fadderskabsprogram, kommer fra fattige og socialt udsatte familier i delstaten Tamil Nadu i det sydlige Indien. Her samarbejder vi med fem lokale organisationer om fadderskaber både i millionbyernes slum og i de fattige landdistrikter. Målet er at hjælpe fattige børn med uddannelse og sundhed, så de kan få en tryggere opvækst, håb for fremtiden og muligheden for et bedre liv.
De har fået hjælp
Læs historier om nogle af dem, der har fået hjælp gennem fadderskabetprogrammet, lige her:
Vores fadderskabspartnere
CPC
Care for Poor Children

Fadderskabspartner
Sammen med CPC arbejder vi for at sikre kasteløse børn (dalitter) adgang til uddannelse gennem vores fadderskabsprogram.

Asha Nivas
Håbets Hus

Fadderskabspartner
Sammen med Asha Nivas støtter vi slumområdernes udsatte børn med skolegang og sundhed gennem vores fadderskabsprogram.

Shanthi Bhavan
Shanthi Bhavan Children’s Project

Fadderskabspartner
Shanthi Bhavan driver en børnehave for børn fra slumområderne. Børnehaven støttes gennem vores fadderskabsprogram.

Kanyakumari
Sri Kanyakumari Gurukula Ashram

Fadderskabspartner
Sri Kanyakumari driver tre børnehjem og én børnehave for sårbare børn. Arbejdet støttes gennem vores fadderskabsprogram.
St. Thomas
St. Thomas Hospital and Leprosy Centre

Fadderskabspartner
St. Thomas støtter fattige og oftest kasteløse børn fra landsbyen Chettupattu. Gennem vores fadderskaber får børnene adgang til skole.

Støt udviklingen
Aktion Børnehjælp støtter fattige og udsatte børn og unge i Indien, så de får en tryg barndom og en god skolegang. Indsatserne omfatter både støtte til lokale ildsjæle, til familierne og til lokalsamfundene, så der skabes de bedste vilkår for børn og unge.