Sådan bruger vi midlerne
Det er vores fornemmeste opgave at sikre en fornuftig og effektiv brug af betroede midler. Derfor gør vi i Aktion Børnehjælp en dyd ud af at holde de administrative udgifter på et absolut minimum. Det kan lade sig gøre i kraft af vores stærke fundament af frivillige og praktikanter, som lægger en uvurderlig indsats hos os. Besøg os på Facebook, og tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du kan følge med i, hvordan det går med projekter, partnere, fadderbørn og andet. Her kan du se, hvordan vi har brugt midlerne i 2019.
Fadderskab
Støt børns rettigheder
Aktion Børnehjælp støtter aktivt fattige og udsatte børn og unge i Indien, så de får en tryg barndom og en god skolegang. Indsatserne omfatter både støtte til lokale ildsjæle, til familierne og til lokalsamfundene, så der skabes de bedste vilkår for børn og unge.
10 Projekter

Aktion Børnehjælp faciliterer i øjeblikket 10 projekter i Indien.

60+ år

Vi har siden 1960’erne hjulpet indiske børn og deres familier.

10 Partnere

Aktion Børnehjælp samarbejder med 10 indiske partnere i det sydøstlige Indien.

Det går midlerne til

Det er vores fornemmeste opgave at sikre en fornuftig og effektiv brug af betroede midler, og vi gør en dyd ud af at holde de administrative udgifter på et minimum. Takket være alle vores frivillige kan vi levere kvalitet i samarbejde med vores partnere i Indien. Kig på vores Facebook, og tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du kan følge med i, hvordan det går med projekter, partnere, fadderbørn og andet. Her kan du se, hvordan vi bruger midlerne.
Uddannelse
Rettighedsprojekter
Sanitet og vand
Kommunikation i Danmark
Indtægtsskabende aktiviteter
Administration
Andre projekter