Skattefradrag

 

Husk at oplyse dit CPRnr. eller CVR-nr. til os, hvis du ønsker at få skattefradrag for din støtte, så indberetter vi til Skat. Alle bidragydere og sponsorer, der yder støtte til almennyttige organisationer godkendt efter ligningslovens § 8 A (dette er Aktion Børnehjælp naturligvis), kan få fuldt fradrag på selvangivelsen/årsopgørelsen for deres bidrag. Det maksimale fradrag er 17.700 kroner i 2023.

Læs eventuelt mere om fradrag, beløbsgrænser med videre på brancheorganisationen ISOBRO’s hjemmeside.

Vilkår

Sikkerhed og betaling

Til kreditkortbetalinger anvender vi ePay. Betalinger med kreditkort på denne hjemmeside er derfor sikre og certificerede af Betalingsservice.

Til betalinger via Betalingsservice anvender vi et program, som Betalingsservice har udviklet. Betalinger via Betalingsservice på denne hjemmeside er derfor sikre og certificerede.

Registrering af oplysninger

Indtastede oplysninger i forbindelse med donationer, fadderskaber og salg gemmes i fem år i forbindelse med organisationens regnskab. Oplysningerne videregives ikke til tredjeparter og behandles naturligvis strengt fortroligt jf. Persondataloven.

Fortrydelsesret

Der er under normale omstændigheder ingen fortrydelsesret på donationer til velgørende formål.

Leveringstid

Ved gavecertifikat eller varer som f.eks. bøger og tekstiler kan du forvente at modtage varen inden for mellem tre og fem hverdage – certifikater pr. e-mail, fysiske genstande med almindelig post. Der bliver dog ikke udsendt bestillinger, når kontoret har lukket i forbindelse med ferier og helligdage. Har du ikke modtaget dine varer efter fem dage, eller er din bestilling en hastesag, bedes du venligst kontakte:

Aktion Børnehjælp
Skindergade 23, 4.
1159 København K

kontakt@aktionb.dk
35 85 03 15

Aktion Børnehjælp kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og andet hos PostNord eller andre postleverandører.

Moms

Der pålægges ikke moms på donationer, fadderskaber, gavecertifikater eller nogen andre former for donationer.

Reklamation

Oplever du problemer vedrørende donationer, så kontakt os venligst på:

Aktion Børnehjælp
Skindergade 23, 4.
1159 København K

kontakt@aktionb.dk
35 85 03 15

Aktion Børnehjælp kan ikke stilles til ansvar for problemer med bestillinger grundet ustabilitet på nettet.

Kvitteringer

Betalingskort: Hver gang, der trækkes et nyt beløb på det kortnummer, du har registreret – f.eks. månedligt, kvartalsvis, halvårligt eller årligt – vil du automatisk modtage en e-mail med en kvittering.

Betalingsservice: Betalinger trukket via Betalingsservice vil du få automatisk besked om fra Betalingsservice.

Ændring/Fornyelse af kortnummer

Ved ændret kortnummer vil du automatisk modtage en e-mail med besked om, at den seneste betaling ikke kunne lade sig gøre. Du vil derpå være nødt til at tilmelde dig den automatiske betaling på ny.

Opsigelse af automatiske betalinger (fadderskaber, fast månedlig donation, abonnementsbetalinger o.l.)

Betalingskort: Hvis du ønsker at opsige en automatisk betaling (f.eks. et fadderskab, som trækkes månedligt, kvartalsvist, halvårligt eller årligt på dit kort), skal du henvende dig til vores sekretariat pr. e-mail, pr. brev eller telefonisk i sekretariatets åbningstid. Du bedes i den forbindelse oplyse navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Opsigelsen skal finde sted senest 21 dage før, du næste gang skulle have betalt.

Betalingsservice: Hvis du ønsker at opsige en automatisk betaling via Betalingsservice (f.eks. et fadderskab, som trækkes månedligt, kvartalsvist, halvårligt eller årligt på dit kort), skal du meddele det til dit pengeinstitut og direkte til vores sekretariat pr. e-mail, pr. brev eller telefonisk i sekretariatets åbningstid. Du bedes i den forbindelse oplyse navn, adresse, e-mail, telefonnummer og bidragsydernummer. Opsigelsen skal finde sted senest 21 dage før, du næste gang skulle have betalt.

Privatlivspolitik

Indtastede oplysninger i forbindelse med donationen/fadderskabet/salget gemmes i fem år i forbindelse med organisationens regnskab. Vi behandler naturligvis data fortroligt, og vores privatlivspolitik er tilgængelig her.

Kortholders/Kontohavers ansvars- og hæftelsesforhold

Betalingskort: Dit abonnementskøb er bindende fra det øjeblik, vi modtager din første indbetaling. Kortholder er forpligtet til at betale det fulde beløb for hele den valgte periode og efterfølgende abonnementshævninger, medmindre abonnementet i mellemtiden er opsagt jf. ovenstående regler for opsigelse.

Betalingsservice: Dit abonnementskøb er bindende fra det øjeblik, vi modtager din første indbetaling. Kontohaver er forpligtet til at betale det fulde beløb for hele den valgte periode og efterfølgende abonnementshævninger, medmindre abonnementet i mellemtiden er opsagt jf. ovenstående regler for opsigelse.