Vores samarbejdspartnere
Aktion Børnehjælps arbejde sker i tæt samarbejde med lokale partnere i Indien, som har daglig kontakt til de befolkningsgrupper, vi støtter og arbejder med. Et vigtigt princip for alle aktiviteter er, at de tager afsæt i de lokales vilkår og udfordringer samt er forankrede i konkrete ønsker og behov fra den gruppe, de skal hjælpe.
Projektpartnere
CECOWOR
Centre for Coordination of Voluntary Work and Research

Projektpartner
CECOWOR er specialiserede i børnerettigheder samt at give udsatte og marginaliserede børn adgang til uddannelse, hvilket siker dem bedre muligheder i fremtiden.

ARM
Alternative for Rural Movement

Projektpartner
ARM bruger deres store viden om sanitet og fødevaresikkerhed, når de arbejder for at sikre og forbedre sundheden i lokalsamfundet. De driver et sundhedscenter og arbejder med uddannelse, oplysning og sundhed. ARM er også ansvarlige for den nationale børnerådgivningstelefon ChildLine.  

LF
Living Farms

Projektpartner
LF er er eksperter i fødevaresikkerhed og innovative dyrkningsmetoder. De har selv udviklet en metode til at undervise og motivere lokale familier til at sætte fokus på sundhed og ernæring, for unge kvinder især.  
LF samarbejder også med regeringen i Orissa og andre større organisationer så som Unicef.  

SRD
Society for Rural Development

Projektpartner
SRD bekæmper analfabetisme og fattigdom blandt børn og unge. Gennem uddannelse bliver børnene klædt på til at skabe forandringer i lokalsamfundet.

Fadderskabspartnere
CPC
Care for Poor Children

Fadderskabspartner
Sammen med CPC arbejder vi for at sikre kasteløse børn (dalitter) adgang til uddannelse gennem vores fadderskabsprogram.

Asha Nivas
Håbets Hus

Fadderskabspartner
Sammen med Asha Nivas støtter vi slumområdernes udsatte børn med skolegang og sundhed gennem vores fadderskabsprogram.

Shanthi Bhavan
Shanthi Bhavan Children’s Project

Fadderskabspartner
Shanthi Bhavan driver en børnehave for børn fra slumområderne. Børnehaven støttes gennem vores fadderskabsprogram.

Kanyakumari
Sri Kanyakumari Gurukula Ashram

Fadderskabspartner
Sri Kanyakumari driver tre børnehjem og én børnehave for sårbare børn. Arbejdet støttes gennem vores fadderskabsprogram.
St. Thomas
St. Thomas Hospital and Leprosy Centre

Fadderskabspartner
St. Thomas støtter fattige og oftest kasteløse børn fra landsbyen Chettupattu. Gennem vores fadderskaber får børnene adgang til skole.

Tidligere Partnerskaber
SEEDS
Socio-Economic and Educational Development Society

Projektpartner
SEEDS arbejder for at sikre rettigheder til oprindelige folk. Det gør de gennem uddannelse til børn, sundhedsprojekter, juridisk assistance og rådgivning.

Støt udviklingen
Aktion Børnehjælp støtter fattige og udsatte børn og unge i Indien, så de får en tryg barndom og en god skolegang. Indsatserne omfatter både støtte til lokale ildsjæle, til familierne og til lokalsamfundene, så der skabes de bedste vilkår for børn og unge.