Living Farms
Living Farms (LF) blev etableret i 2005 af direktøren Debjeet Sarangi. Living Farms er en lokal non-profit NGO, som er placeret i Bhubaneawar i Orissa, Indien. De arbejder med at forbinde landbrug, ernæring og sundhed med fokus på at adressere de underliggende årsager. De har selv udviklet effektive metoder til at sprede viden om ernæring, sundhed og bæredygtige dyrkningsmetoder. En af grundstenene I LFs arbejder, er at både viden og resurser kan findes i lokalsamfundet. Alle deres projekter tager udgangspunkt i at styrke og kapacitetsopbygge lokalbefolkningen og især unge kvinder. På den måde arbejder LF både med fødevaresikkerhed, men også med at sprede viden om piger og unge kvinders rettigheder. Siden 2013 har LF implementeret PLA i forskellige projekter for bl.a. at reducere dødsfald blandt nyfødte og forbedre ernæringen hos børn. LF samarbejder også med UNICEF og andre internationale organisationer. 
Vores samarbejde

Vi har samarbejdet med Living Farms siden 2017, hvor de har fungeret som ”konsulent partner” og bidraget med deres ekspertise i projektet Familier Bekæmper Fejlernæring (2017-2022).  I sommeren 2020 etablerede vi et officielt partnerskab, der bygger på mange fælles målsætninger, heriblandt at sikre børn og unge kvinders sundhed og rettigheder 

Vores projekter med Living Farms
Unge Kvinder – Fælles Handling
Roma
Støt vores projekter
Aktion Børnehjælp arbejder for, at fattige og udsatte børn og unge i Indien får mulighed for en god barndom og skolegang.