Asha Nivas
I den Indiske delstat Tamil Nadu i byen Chennai blev organisationen Asha Nivas grundlagt i 1976. Siden har organisationen sammen med stifteren, dr. Kurian Thomas, gennemgået en stor udvikling. I dag styrer Asha Nivas to børnehjem for gadebørn samt driver flere skoler for gadebørn og tidligere børnearbejdere. Asha Nivas støtter børn fra slummen med lektiehjælp, og børn, der er gået for tidligt ud af skolen, får hjælp til at komme tilbage på skolebænken.

I Chennais slum er der store problemer med AIDS og tuberkulose, og derfor arbejder Asha Nivas også med oplysningsarbejde og forebyggelse. Der foregår også et samarbejde med lokale virksomheder for at stoppe farligt børnearbejde.

I det allersydligste Indien i kystområdet ud til Det Arabiske Hav ligger fiskerlejet Vallavilei. Her har Asha Nivas et kontor, der i samarbejde med lokale organisationer udfører hjælpearbejde i lighed med det, der udføres i Chennai.

Vores samarbejde
Vi følger vores samarbejdspartner tæt, og fadderskabsaftalen med Asha Nivas daterer sig tilbage til 1980’erne.
Bliv fadder
Som fadder gør du en konkret forskel for dit fadderbarn i Indien, som får mulighed for en god barndom og skolegang. Du får løbende nyt om dit fadderbarn og har også mulighed for at tage til Indien på besøg.