Nyheder

Tak for din støtte til ofre for coronakrisen

Indsamlingskampagnen for de særligt udsatte i Indiens coronakrise er nu nået til vejs ende. Tak for din støtte!

Mad og coronakits pakkes og gøres klar til børnefamilier med behov for støtte under coronakrisen. Hjælpen til børnefamilier er blevet muligt på grund af jer, der har støttet Aktion Børnehjælps kampagne.

Af Yvette Brennalt, kommunikationspraktikant

Indsamlingskampagnen for de særligt udsatte i Indiens coronakrise er nu nået til vejs ende.

Tak til alle jer, som har bidraget til at gøre livet en smule lettere for de børnefamilier, som er ofre for nedlukningen og mangler mad på bordet. Jeres støtte har gjort en forskel!

Mens pandemien har raseret i Indien, som har ligget på en trist førsteplads i antallet af smittede, har vi i de sidste to måneder samlet penge ind til folk i landsbyerne, som er afhængige af at kunne tage på arbejde for at forsørge familien, og ikke har haft mulighed for understøttelse eller hjemmearbejde under nedlukningen.

Pengene går til mad og corona-kits til børnefamilierne. Den mad, vores partnere i Indien udleverer, er råvarer, som er dyrket lokalt, så vi også er med til at styrke de lokale bønder. Ved at sørge for mad til børnefamilierne, bliver børnene ikke sendt i arbejde og kan derfor blive ved med at fokusere på deres skolegang.

Det handler altså ikke kun om at mætte maver, men også om at undgå børnearbejde, at styrke lokalsamfundet og at stoppe smittekæderne!

Har du lyst til at støtte yderligere? Støt for eksempel vores nye Covid-19 respons projekt, som arbejder med de samme problemstillinger – og mere til.