Nyheder

Kort Nyt: Nyt fra sekretariatet og ny Youtube-video

Farvel til praktikanter, velkommen til ny programmedarbejder på Aktion Børnehjælps sekretariat og nyt spændende indhold på Aktion Børnehjælps YouTube-kanal 

Af Katrine Trane, projekt- og formidlingspraktikant

27/01/2023

Nyt fra Aktion Børnehjælps sekretariat 

Fra september 2022 har Mohona og Katrine været en del af Aktion Børnehjælps sekretariat på Vermundsgade som projekt- og formidlingspraktikanter. Til februar stopper deres praktikperiode, og fra sekretariatet skal der derfor lyde en stor tak for deres gode arbejde, både på projekt-, kommunikation- og fundraisingfronten.   

Samtidig med at vi skal sige farvel til praktikanterne, skal vi byde velkommen til en ny medarbejder på sekretariatet. Alberte, som startede som erhvervspraktikant hos Aktion Børnehjælp i november, er fra januar blevet ansat som programmedarbejder. Hun kommer til at stå i spidsen for Aktion Børnehjælps kommunikation og fundraising, og vi glæder os meget til fortsat at arbejde sammen med hende – nu som programmedarbejder og ikke erhvervspraktikant! 

Spændende videoer på Aktion Børnehjælps YouTube-kanal 

Vidste du, at Aktion Børnehjælp har en Youtube-kanal? På Aktion Børnehjælps Youtube-kanal bliver der lagt spændende videoer op fra vores projekter. Du kan blandt andet se små videoer fra familier, der har været med i Familier Bekæmper Fejlernæring projektet, samt videoer fra fadderbørn. 

I Unge Kvinder – Fælles Handling projektet har de unge kvinder demonstreret for at få bedre rettigheder. På YouTube-kanalen kan du se en video fra demonstrationen, hvor kvinderne går gennem gaderne med slagråb om at stoppe børnearbejde, stoppe tidlige ægteskaber og at kvinder har ret til at få en uddannelse.  

Hop ind og se videoen her: Unge kvinder skaber opmærksomhed om deres rettigheder 

Check Aktion Børnehjælps YouTube-kanal ud her: Aktion Børnehjælp – YouTube