Af Nanna Capion
Påsken er lige om hjørnet, og det er den internationale sundhedsdag også.
Vil du tilføje noget sundt og smagfuldt til den kommende påskefrokost, så kast dig ud i denne indiske karryopskrift!
Opskrift til 2 personer:
- 1 fed hvidløg
- 1 lille rødløg
- Et halvt blomkål
- 2-3 kartofler
- Et halvt æble
- 1 ds. kikærter
- 1 ds. kokosmælk
- 1 tsk. revet ingefær
- 1 tsk. garam masala
- 1 tsk. stærk karry
- 1 tsk. Spidskommen
- ½ tsk. tørret chili
- ½ tsk. tørret koriander
- Pyntes med lidt yoghurt, frisk koriander el. mynte, citron el. lime og serveres med naanbrød
Fremgangsmåde:
- Svits løg og hvidløg.
- Tilsæt ingefær, chili, koriander, spidskommen, garam masala, karry og rør det hele godt sammen.
- Tilsæt kartofler og blomkål skåret i mindre tern.
- Rør det sammen og tilsæt lidt vand og dåsen med kokosmælk og lad det simre i 20-25 min.
- Tilsæt kikærter og små æbletern og lad det simre videre i 10 min. Tilsæt eventuelt lidt citron eller lime til retten.
- Pynt med yoghurt og eventuelt frisk koriander, mynte og lime.
- Serveres med naanbrød.
Velbekomme!