- 1 blomkålshoved
Marinade
- 5 spsk. yoghurt naturel
- 2 tsk. Graham Marsala
- 1 tsk. chilipulver
- 1 ½ tsk. gurkemeje
- Saften af ½ citron
- 1 tsk. Sennepsfrø
- ½ tsk. gul karry
- 2 fed hvidløg
- 2 cm revet ingefær
- Salt og peber efter smag
Raita
- Yoghurt
- ½ agurk i tynde skiver
- 2 spsk. hakket mynte
- 1 tsk. ristet spidskommen
- Bland alle ingredienserne til marinaden.
- Del blomkålshovedet op i små buketter.
- Bland blomkålsblomsterne og marinaden i en plastikpose, og miks grundigt. Lad blomkålshovederne marinerede i min. 30 minutter, men gerne natten over.
- Tænd ovnen på 200 grader, eller 180 varmluft. Spred blomkålsblomsterne jævnt ud over en bageplade, og bag i 40 minutter. Vend blomkålshovederne engang i mellem så de bages jævnt.
- Bland imens alle ingredienserne til raitaen i en skål.
- Server straks blomkålshovederne er færdigbagte.